Difference between revisions of "Translations:A2plus Workbench/79/zh-hans"

From FreeCAD Documentation
Jump to: navigation, search
(Created page with "*'''不导入不可见的形状'''<br/>这将隐藏不可见的基准/构造形状。 '''注意:'''不得将任何约束条件连接到更高或其他子装配体中的基...")
 
 
Line 1: Line 1:
*'''不导入不可见的形状'''<br/>这将隐藏不可见的基准/构造形状。 '''注意:'''不得将任何约束条件连接到更高或其他子装配体中的基准/构造形状。 否则,您可能会破坏装配体。
+
*'''不导入不可见的形状'''<br/>这将隐藏不可见的基准/构造形状。 '''注意:'''不要将任何约束条件连接到更高层级部件或其他子部件中的基准/构造形状。 否则,您可能会破坏部件。

Latest revision as of 14:32, 2 January 2020

Information about message (contribute)

This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.

Message definition (A2plus Workbench)
* '''Do not import invisible shapes'''<br/> This will hide invisible datum/construction shapes. '''Note:''' No constraints must be connected to datum/construction shapes in higher or other subassemblies. Otherwise you can break the assembly.
Translation*'''不导入不可见的形状'''<br/>这将隐藏不可见的基准/构造形状。 '''注意:'''不要将任何约束条件连接到更高层级部件或其他子部件中的基准/构造形状。 否则,您可能会破坏部件。
  • 不导入不可见的形状
    这将隐藏不可见的基准/构造形状。 注意:不要将任何约束条件连接到更高层级部件或其他子部件中的基准/构造形状。 否则,您可能会破坏部件。