Instrumente de la terțe părți

From FreeCAD Documentation
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Third Party Tools and the translation is 59% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎日本語 • ‎polski • ‎română • ‎русский • ‎svenska • ‎Türkçe

Pagina Instrumentelor

Pentru fiecare dezvoltare serioasă de software aveți nevoie de unelte. Iată o listă de instrumente pe care le folosim pentru a dezvolta FreeCAD:

Platform independend tools

Qt-Toolkit

Qt-toolkit este un instrument de proiectare a interfeței utilizator independent de platformă. Acesta este conținut în LibPack a lui FreeCAD, dar poate fi descărcat de asemenea de la Qt project.

InkScape

Excelent program de desen vectorial. Aderă la standardul SVG și este folosit pentru a desena Iconițe și Imagini. Luați-l de la www.inkscape.org.

Doxygen

Un instrument foarte bun și stabil pentru a genera documentație plecând de la fișierele sursă .h și .cpp.

The Gimp

Nu prea sunt multe de spus despre celebrul Programul de Manipulare a Imaginii Gnu(Gimp). În afară de aceasta, poate administra și fișierele .xpm, care reprezintă o modalitate foarte convenabilă de a crea pictogramele în programele QT Toolkit. formatul XPM este în esență C-Code care poate fi compilat într-un program ca Qt -Toolkit.

Get the GIMP here: www.gimp.org

Gitkraken

Acesta este un GUI propriu-zis, care este foarte util pentru a afla cum să lucrați dacă sunteți interesat să doriți să contribuiți la FreeCAD. Pagini relevante pentru cercetare:te to FreeCAD.

OBS Studio

Free and open source software for video recording and live streaming. More details on official website : obsproject.com

StarUML

Un program UML de tip Open Source cu funcții complete. El are o mulțime de caracteristici ale celor mari, inclusiv inginerie inversă a codului sursă C++ ...

Download here: staruml.sourceforge.net

Instrumente în Windows

Visual Studio 8 Express

Deși VC8 este pentru dezvoltarea în C ++ nu este cu adevărat un pas înainte, deoarece VisualStudio 6 (mai degrabă un mare pas înapoi), este un sistem de dezvoltare gratuit pe Windows. Pentru aplicațiile native Win32 trebuie să descărcați PlatformSDK din M $, ediția Express este dificil de găsit.

Deși, ediția Express este greu de găsit. Dar, ai putea încerca la this link

CamStudio

CamStudio este instrumentul open source pentru a crea înregistrări video ale ecranului de tip Screencast (Webcasts). Este un instrument foarte bun pentru a crea tutoriale prin înregistrarea tuturor operațiunilor și mișcărilor mouse-lui care se petrec pe ecranul dvs .Un video nu este atât de plictisitor ca și scrierea documentației.

See camstudio.org for details.

Tools on Linux

TODO